Allhelgonahelgen

Huvvaligen har haft en riktig dunderförkylning förra helgen och var till och med hemma från jobbet ett par dagar, hade sån hemst hosta. Fick hostmedicin utskrivet och då gick det lite bättre. Bävar för alla sjukdomar som brukar komma nu, magsjukan går redan på dagis.. peppar peppar. Vet inte om jag redan skrivit det men nu har vi en helt blöjfri kille, vi bestämde att köra ett ryck en helg och tog bort nattblöjan. Gick hyffsat i början, torr ibland men olycka ibland. Började misstänka vällingen som boven så vi tog bort den på kvällen och vips så har det inte varit en enda olycka sen dess.

I helgen har vi haft besök av Sunes kusiner m familj, kusinerna är några år äldre och dom är så duktiga på att leka och pyssla med Sune så gissa om han är nöjd när dom träffas, får massa uppmärksamhet och lekkompisar hela tiden. Eftersom det var halloween i onsdags hade vi en liten spökmiddag i fredags och sedan klädde barnen ut sig och gick ut för bus eller godis, Sune var super peppad och tyckte det var superkul. 

Utlädnaden och så har kusin Klara målat honom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagsmorgonen var det dags för "gympan" i Täfteå för alla tavleliden barn, så himla bra ide att hyra en hall, barnen älskar att springa runt och bara göra det som känns roligt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite gofika, första lussekatten för iår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bus i lekparken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rödbetsälskarn :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0