Sockerkaka

Gissa vem som gjorde vilken smet

Söndagsmiddag

Sune städade och jag diskade

Hemma

Äntligen hemma igen, eller kom hem i tisdags kväll. Oj så skönt det var att se lilleman igen, saknade honom sjukt mycket därborta. Sune visade ganska tydligt att jag nog varit borta lite för länge, det har varit mycket pappa pappa men det tar vi snart igen. Även fast det bara var 5 dygn jag var borta så känns det som han lärt sig hur mycket som helst på den tiden, det kommer massa ord och försök att sätta ihop ord som jag inte hört tidigare.

Tyvärr så har han gått och blivit sjuk också, lite förkyld och inne på andra dagen med hög feber. Lite otäckt när han har över 40 grader stundvis och är kokhet hela han. Alvedon funkar knappt, Ipren har vi märkt är mycket bättre. Hoppas det är lite bättre till imorgon i alla fall.

I alla fall så hade jag det toppen bra, fint väder ungefär som svensk sommar och super god mat.

Hotellet vi bodde på låg ca 25 min från Palma, uppe i bergen, med en underbar utsikt.
     

En dag på standen och stan

 

Maten

       

Vandring ännu högre upp i bergen med en helt otrolig utsikt

 

Bäst är ändå hemma at vara hemma med världens goaste, här lekar han båt med några buljongkartonger =)

 

Mallis

Imorgon bär de av, gud vad jag kommer sakna denna goding

Höst

Nu är det verkligen höst, det känns i luften och så är det så fint ute med alla färger.

Hela helgen har varit super, i fredags efter jobbet var jag på AW ridning som alltid är lika kul. Sen på lördagen hade jag äntligen kommit mig för att boka in lite massage och ansiktsbehandling som jag fick av Erik i julklapp på Nefertiti och på kvälle hade vi middagsgäster. Och så idag har vi varit ute en hel del. Vi hälsade på Alva med familj och när vi kom dit blev vi bjudna på lunch mums mums.


Sune och Alva fick ett eget bord

 

Sen gick vi ut på en promenad vid Nydalasjön med småttingarna, vi hade med oss varm choklad och gofika. Hittade en ställe där vi hade sånt tur att någon gjort upp en eld. Sune och Alva tyckte det var superkul att mata änderna som var vid sjön så dom ville nästan inte gå hem.

     

Nyvaken polis

Bakar tunnbröd

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0