Mallorca

Imorgon bär det av till Mallis (Alcudia) så ikväll blir det att packa och se fotbollen samtidigt.

Vi åker med familjen Liden och deras barn Maja och Ludvig och ska bo på detta fina hotellet, 50 meter från stranden och allinclusive. Kommer bli superskönt. Sune ser fram emot att flyga flygplan, han ska ha ett vitt och rött flygplan, sen ska han äta glass varje dag och bada varje dag. Han har även bjudit med sig sina fröknar på resan, Anette, Åsa och Mia :) Hihi




(Bilder lånad från Apollo.se)

Doktorn och tandläkaren

Igår hade vi tid både hos tandläkaren för första gången och sedan uppföljning på allergin hos doktorn. Tandläkaren gick bara fint, Sune hoppade upp i stolen och gapade så hon fick kika en liten stund i alla fall:)

Sedan hade vi tid för att få svar från blodproverna som Sune tagit för nötallergi. De hade tagit för blandnöt och där kollar dom massa olika nötter dock inte cashew och pistage. Han var positiv för hasselnöt och valnöt men tack och lov negativ för jordnöt och mandel men vi kommer att undvika alla nötter hur som helst. Dessutom är hasselnöt släkt med björk så han kan komma att reagera på björkpollen senare.

Känns skönt att vi vet säkert nu vad vi ska undvika, vi fick även adrenalinpenna utskriven så det känns tryggt att ha med nu när vi åker till Mallorca om en vecka. Läkarn tyckte inte det var nödvändigt att han bär med sig den hela tiden då han inte fick den allvarliagste formen av anafylatisk chock, men eftersom vi ska utomlands så fick vi en i nödfall och det känns bra.

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0