Botniabanan

Erik jobbade övertid idag till kl 14. Så när han kom hem klädde vi på oss och tog bilen till invigningen av botniabanan, hittade en parkering vid björken och så gick vi sista biten ner. Var himla kul att se när tåget kom in, alla som höll tal även kungen, fika fick man också och sjukt mycket folk var det. Sune slumrade en stund i vagnen men sen var han vaken och tittade på alla människor.

Plutten har nyss somnat efter ett bad, helt överlycklig var han när han såg att badbaljan stod redo =) och lika arg blev han när det var slut =( Erik är på pokerturnering, jacke som bor i göteborg är uppe så han ville så gärna gå ut med honom och alla andra ikväll. Har hyrt en film så ska mysa framför den snart.

Imorgon ska vi titta på marksten, till veckan skall vi börja lägga här ute.

Trevlig kväll



Fredag

Sista helgen som föräldraledig för mig, på onsdag börjar jag jobba. Ska faktiskt bli kul, var ner till Stockholm förra veckan och träffade nya chefen och tjejerna inför hösten så nu är jag peppad! Åh Erik är lika peppad på att få vara hemma med Sune.

Här hemma är det full rulle på lilleman, sitter inte still en sekund och kryper snabbt som sjutton, ställer sig upp mot allt och stoppar allt i munnen så det gäller att ha koll hela tiden. Senaste veckan har han lärt sig lampa, vi frågar vars lampan är, då pekar han upp mot taket och säger "mpa" = lampa =) 

Tänkte visa lite bilder från tidigare i sommar, vi döpte ju Sune i Lillesele. Men vi hade lite otur med vädret, vi hade en superfin plats nere vid älven och så har det ju inte regnat nåt på hela sommarn typ, men just den dagen så spöregnade det så vi gjorde iordning en plats i lagårn. Blev riktigt fint och mysigt ändå. Sen åkte vi ju på fjällvandring i Tärna/Hemavan, där vädret var super. Hade det riktigt bra där och gick super att ha med Sune. 

 

Också lite bilder från senaste



Sune älskar att bada, han blir helt tokig när vi tar fram badbaljan, han skulle nog kunna sitta där i läääänge. Sen blir han sjukt arg och ledsen när man tar upp honom stackarn =(

Imorgon är det invigning av botniabanan, kungen kommer ju och massa annat skoj så vi ska nog åka ner och kika lite på det

dåligt med inlägg

ja har varit kass på blogga sista tiden men har haft fullt upp med annat, sen har jag väntat på massa bilder som inte varit klara men snart så ska Erik ha fixat dem. Så kommer skriva mer sen

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0