Ebbelito

Har bokat dopdag och skickat ut dopinbjudningar för Ebbe nu (Ebbelito som han kallas här hemma ibland :)), det blir ett litet dop som sist och vi har det i Lillsele och om vädret är fint har vi det utomhus. 
 
 
Bilden vi tog till tidningen har publicerats, det var vår granne som tog den och tycker den blev så fin så vi har framkallat några förstoringar till en kommande fotovägg här hemma. 
 
 
 
 
Gick igenom lite papper och hittade Sunes partiogram, lite kul att jämföra med Ebbes, man kan ju lungt säga att denna förlossning gick lite snabbare :) Hjärtat som är ditritat på Sunes gjorde aurorabarnmorskan när vi gick igenom förlossningen och satte upp en plan/önskan hur denna skulle bli. Den vart till och med bättre!
 
 
 
 
 
Sune har börjat sina 15 timmar på förskolan förra veckan, det var första dagarna på nya avdelningen med storbarn och han tycker det är superkul där och känner sig så stor. Så nu har vardagen nästan börjat, Erik är sjukskriven denna vecka också (gipsat handen) så om han får ta bort gipset i veckan så börjar riktiga vardagen nästa vecka. 
 
 
 
 
 
Ebbe har fått sitt tremånaders vaccin och fick faktisk lite feber av sprutorna sen fick han andra dosen rotarix så nu hopps vi att han ska slippa rotaviruset dom första två åren i alla fall. Han har börjat få stadiga rutiner nu också, somnar vid 20 tiden på kvällen och sover till 04-06 innan det är matdags, somnar sen om och vill kliva upp vid 08 tiden på morgonen. Känns skönt att han redan fått så pass tidiga läggrutiner, Sune var uppe sent länge om jag inte minns fel men han sov å andra sidan längre på morgonen. Men nu går det ju hur som helst inte att sova på morgonen så lika bra att han har dessa rutiner. 

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0