Ny vecka

Kallt och blåsigt har det varit i helgen, har inte varit ute mycket. Hade besök igår av en kompis till erik och hans två små söta tjejer. Sen var vi på middag i lördags hos Eriks föräldrar, Sunes kusiner var också där. Åh lilla Molly som snart är tre är helt kär i Sune så söt hon är med honom.

Idag var det lite mildare så vi tog en lång promenad, förr sov alltid Sune länge efter att man lagt honom i vagnen och gått en bit men nu kan han vakna en stund och ligga och bara titta runt och sen somna igen. Han är så härlig nu, ler nästan åt allt och ligger och jollrar massor.

Jag har tid imorgon på rehabcenter, har fortfarande ont i höger höft eller bäcken sen graviditeten. Känns som det hakat fast någonstans, känns som foglossning fast det inte är det. Så hoppas de kan fixa till det.

   
På skötbordet, ligger och tittar på sin mobil =)

  
Sune i babysittern, han gillar att sitta i den medan jag håller på i köket eller så tittar han på tvn =)

Helg

Så var de fredag igen så skönt så =)

Igår blev plutt 3 månader, tiden går verkligen fort och vilken skillnad det är nu mot för nån månad sedan. I ondsdags fick han sitt 3-mån vaccin. Fy vad hemskt det var, en spruta i varje ben den första gick rätt bra men sen den andra fy tusan. Sune blev illröd i ansiktet och la av världens skrik, men det gick snabbt över, tröstade lite och så var det bra sen. Hela 6080 g väger han nu och mäter 63 cm.

Igår var både jag och Erik på bio tillsammans, så första gången vi lämnade Sune. Han var med sin mormor och morfar och det hade bara gått bra, han tar ju flaska så de ska ju inte va nå problem. Vi såg snabba cash, den var helt ok faktiskt helt klart sevärd.

Ska åka en sväng på strömpilen när Erik kommer hem, handla lite god mat och så blir det lets dance och OS ikväll.

Lillsele

Avatar var kanonbra, är glad att jag såg den, trodde inte jag skulle gilla den men oj vilken film!

I lördags åkte vi upp till Lillsele, där Eriks föräldrar var, så fort vi vaknat. Det var kanonväder så vi tog en lång härlig promenad när vi kom fram. Strålande sol och bara någon minusgrad. På kvällen såg vi melodfestivalen och myste.

Känns att vi går mot ljusare tider nu och att våren snart är här, mm längtar till påsk =)

Imorgon blir det promenad med mammorna, vi tänkte gå till barnens hus och kika och sen ta en fika i cefeet som finnns där. Hoppas bara smågrabbarna sköter sig haha. Sen var jag och Erik sugen på att gå på bio i veckan så mamma ska kanske passa Sune under tiden om hon är i stan.

Lite bilder från helgen

   

Och så en på en glad Sune

Öppna förskolan

Imorse gick vi tillsammans med Lina och Oliver från föräldragruppen på öppna förskolan på maria kyrkan, supertrevligt var det. De hade nyss haft bebissång när vi kom så den missade vi men sen var det fika och så massa lek för de äldre barnen. Lillen var på bra humör och log medans vi gick runt och tittade på alla barn. Vi kommer nog göra fler besök där framöver, Sune är lite liten än men det var jättetrevliga fröknar och man var så välkommen. Blir också perfekt för Erik sen när han är pappaledig, gå dit och leka av Sune lite =)

Ikväll ska jag på bio med Emma för första gången på lääääänge, vi ska se Avatar 3D. Jag brukar inte gilla sådana filmer men alla säger ju att den ska va så bra så måste väl se den. Erik har sett den och han är avis på mig som ska få se den haha då måste den ju vara bra =)

söndag

Vilken skön dag de varit idag, solen sken och bara nån minusgrad. Vi gick bort till bräntberget, där eriks bror med familj var och åkte bob. Det såg då livsfarligt ut där, alla ungar åkte som tokar utan tanke på att bromsa eller styra.

     

Sen gick vi förbi lilla Alva på hemvägen och drack kaffe. Igår såg vi melodifestivalen med dem, så kul att det är igång nu blir trevlig lördagsunderhållning ett par veckor. tom killarna kollade och tyckte nog de var rätt kul =)

Var tvungen att fota erik imorse, kolla in den nyttiga frukosten haha semla och mjölk. Bra start på dagen



Helg

Skönt med helg, ikväll blir de middag och lets dance hos Sunes farmor och farfar. Tänkte fixa ihop en efterrätt att ta med, antingen tobleronemousse eller toscapäron.
Måste nog sätta fart nu innan vi ska dit

trevlig helg

en fin bild

kusin

Sune har fått en liten kusin, det blev en pojke som jag trodde. Jättefin är han och så liten, dessa två kommer nog leka mycket med varandra när de blir lite äldre.

Tog en promenad till barnens hus igår, jobbigt som tusan då de inte hade skottat men vi tog oss fram. Idag gick vi en sväng ner mot nydala och det var mycket lättare idag.

I helgen tänkte vi försöka se om Sune vill sova i sin spjälsäng, han har ju sovit i vagnen på nätterna hittills. Ska köpa vyssan lull tassar till sängen och testa med dem då han somnar ganska lätt i vagnen bara man gungar lite. Sen är det väl i helgen melodifestivalen börjar tror jag, ska bli kul att se det ett par lördagar framäver =)

  
gladskiten

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0