Skridskor

Idag har Sune åkt skridskor för andra gången, även fast han mest ramlade hela tiden och hade spagettiben så var det skillnad mot för förra gången, så med lite mer träning så :)

Måste också visa bild på Sunes bebismage. Han är ju så snäll mot min mage, pussar och kramar på bebisen i magen. Så han har börjat låtsas att han också har en bebis, han stoppar ett gosedjur under tröjan som vi ska krama och pussa, sötnosen.

Magen

Känns som den börjat växa ordentligt nu och liksom ploppat ut. Känner massa sparkar flera gånger om dagen nu. Kan snart inte stänga vinterjackan, ska kolla om brorsan har en större då det inte känns så kul att köpa en ny bars för några månader.

2013

Nyår firades igår med vänner här på tavleliden. Jag orkade hålla mig vaken till tolvslaget men sen orkade jag inte så mycket mer, utan gick hem och la mig. Vi hade lekar och tipsrunda och en massa god mat.

Som förrätt hade vi flera olika sorters snittar. Varmrätt var oxfilé, sparris, rödvinssås och en supergod potatiskaka. Efterrätten bestod av en kladdkakebotten med chokladmousse på samt chasewnötter ock maräng, till det en hallonsås och vispgrädde, mums.

Nu längtar vi efter Sune som är på väg ner från Storuman. Ska krama och leka med honom hela kvällen :)

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0