BB bilden



Bilden på oss som var i tidningen

Kallt ute idag, vi gick en kortis till Ica i alla fall, Sune hade det nog varmt och skönt det var värre för mig frös i ansiktet brrr. Ikväll blir det lets dance och middag hos manne och emma, tänkte se det nya humorprogrammet Solsidan som verkar bra.

Trevlig Helg

snööööö

Vilket jäkla väder det var igår, vi lyckades köra fast på parkeringen när vi skulle hälsa på eriks mormor och morfar igår. Tur det fanns en traktor i närheten så vi tog oss fram till slut. Kallt ute idag och de har inte hunnit skotta överallt, jag och Sune tog oss dock en liten prommis, tur vi valde en vagn med stora riktiga hjul annars hade vi nog inte tagit oss långt idag.

Helgen i Storuman var toppen, bra väder och fick vila massa =) Sen har Sunes farmor och farfar kommit hem från Thailand, pepparkakor var dom, så dom har varit här och gosat med honom.

Tidigare i veckan var vi och hälsade på lilla tremeningen, oj så söt hon är och så liten, man glömmer fort hur små de är i början.

       

Från backen i Storuman      Massa renar på vägen dit

         



Sune och Alva

lite förkyld

Tror Sune är lite förkyld, han hostar lite och snorar men verkar inte så tät i näsan i alla fall så amningen går fint.

Hade besök igår av två av mammorna från föräldragruppen, först tog vi en lång promenad och sen fikade vi lite här. Trevligt! Kul att surra lite med dem om sånt som andra kanske inte tycker är så intressant =)

Sen idag tog vi en prommis till jobbet för första gången så de fick se Sune och så fick jag säga hej då till Ebba som flyttar till Stockholm. Tråkigt att hon inte kommer vara kvar men jättekul för henne såklart. 

Min fina chef ringde idag också och berättade glada nyheter, värsta babyboomen alltså i vårt Norgeteam =)

I helgen ser det ut att inte bli så kallt så vi kommer åka upp till Storuman, ska bli så skönt. Manne och emma ska också dit så de blir skoj.

                                     

en av favvoposerna                                 mys

Sjusovare =)

Vet inte vad som hänt med lillen men helt plötsligt har han börjat sova kanonbra på nätterna, de senaste dagarna har han somnat vid 22-23 och sovit till 07, ätit och sen somnat om en eller två timmar till. Natten till idag sov han ända till 09.15. Jag vakna kl 8 och undrade vad som hänt med honom.. kunde inte somna om sen men hade ju fått sova länge ändå. Det är så himla skönt så hoppas att det håller i sig. Vi försöker att hålla honom mer vaken på dagen och det verkar fungera bra.

 Så nu när jag har varit pigg så har vi varit ute på promenad varje dag. Helgen har varit jättebra, vi har varit ute mycket, det är så skönt när Erik är hemma då hinner jag lite mer än bara det viktigaste.

Imorgon blir Sune två månader och så verkar det som att han kommer att få en liten tremening imorgonbitti, så spännande.

Såg förresten Sommaren med Göran igår kväll, den va bra, jag gillar Peter Magnusson =) Nä ska snart börja med middagen, det blir kebab med pitabröd fast kyckling ist för kebabkött.

8 veckor

I går var det 8 veckorskoll på bvc med läkare, vikten ligger nu på 5440 g och längden på 58 cm så han växer bra. Så Sune blev godkänd och så passade han på att pinka på läkaren =)

Igår var det ärtsoppa och pannkaka hos eriks mormor och morfar med allihopa, trevligt! Sen åkte vi och köpte en babybjörn och just nu medan jag skriver sitter han i den och har somnat så han verkar gilla den. Skönt att få händerna fria.



Såg att vi var i VK idag också =)

Nä nu ska vi ut på en promenad, endast minus 5 idag.
Trevlig helg

En vacker dag

Idag har det varit riktigt fint och skönt väder, någon minusgrad bara och sol. Jag och Sune hade träff hos oss med två andra mammor från vår föräldragrupp och deras bebisar men eftersom det var så fint väder så gick vi ut på en promenad direkt de kom. Kul att surra med dem och höra om fölossningen och hur allt går, så olika allt kan vara.

Sen har vi också varit på Sandro idag och fotat BB bild för tidningen så den kommer nog i tidningen på fredag eller onsdag skulle jag tro.

Jag har anmält oss på babymassage, det var dock fullt i gruppen som börjar nu men de ska ha en till grupp som startar v 8 eller 9. Det ser vi fram emot.

Här kommer lite bilder

                                 
Julafton, Sunes julmiddag =)             Våran bil insnöad i skellefteå

                 
Nybadad                             Litet leende

kall dag

Brr var visst - 40 grader i Hemavan i natt, här är det - 20 nu så vi håller oss nog inne idag.

Längtar tills han får lite mer rutiner i sitt sovande, han har haft ett par nätter nu när han somnat mellan 5-7 på morgonen =( men så i natt somnade han redan kl 2 så nu har jag fått sova helt ok. Hoppas det är som alla säger att det vänder när han blir ca tre månader.

Har bokat tid nu också för BB-fotografering, så på tisdag skall vi dit och fota för tidningen.

Så härligt nu att börja få massa leenden tillbaks från Sune men det är svårt att fånga dem på bild. Nä nu ska vi stöka undan lite här hemma.

trettondagsafton

Vi hade tänkt att åka upp till Storuman igen i eftermiddag men Erik var visst inte ledig tor/fre som vi trodde och sen är det så kallt igen så går ändå inte att köra skoter som han ville. Så vi stannar här och städar bort julen istället.

Är så avis på Sunes farmor och farfar som just nu säkert sitter på någon mysig restaurang i thailand, åååhh måste resa tillbaks dit någon gång.



Längtar tillbaks...

Nä ska passa på att städa lite mer medans lillen sover

jul och nyår

Nu är vi hemma och har landat efter jul och nyårsfirande. Först var vi ett par dagar i Storuman och sen åkte vi vidare till Skellefteå där vi blev insnöade så vi stannade ett par dagar längre än vi tänkt. Det var skönt att komma hem men vi har haft det toppen bra borta. Jag var lite orolig hur det skulle funka att vara borta med Sune men det har faktiskt bara varit skönt, många som hjälpt till att bära runt och gosa med honom så vi har fått vila. Sen verkar hans mage bli bättre och bättre, han skriker inte lika mycket nu.

Tänkte ladda upp ett par mobilbilder men de bästa bilderna har Erik tagit med sin kamera så får se när han fixar dem. Först från julen och sen ett par från nyår som firades på mariehem hos elin och andreas med god mat och trevligt folk. Missade raketerna ute vid tolvslaget i år då jag och erik stannade inne och skålade med Sune =)

   

På promenad i storuman, en liten jultomte och sen liten på väg ut på rean i skellefteå

   

Förrätten, veg skagen, varmrätt och mumsig cheescake med vit choklad

 söt =)

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0