Morgonprommis

Erik tar Sune till dagis när han jobbar kväll så när det hinns med brukar jag försöka gå till jobbet, nästan en timme tar det. Riktigt skönt när det är sånt här väder.

Mac

Blir tokig på Mac, bloggade från den och hela texten blir som en klump. Verkar inte gå att få till radbyten..dåligt

Helgen

I helgen var det riktigt busväder i Umeå, blåst och massa snö. Trots det så tog vi oss till Bräntis en sväng innan det bröt ut som värst. Efter ett tag kom Alva och hennes föräldrar och åkte pulka med oss. Även om det inte var så kallt så blåste det rätt bra så lagom till lunch åkte vi till McDonalds med kidsen. Där blev det ansiktsmåning för Sune, första gången och jag trodde aldrig han skulle sitta still men han satt som ett ljus.

Sen på kvällen hade en kompis till Erik som är präst bjudit oss till Mariakyrkan på karneval, det var massa gotta, teater för barnen och någon slags afrikansk trumuppvisning.

På söndagen blev det en innedag med ett besök på busplaneten på förmiddagen, alltid lika uppskattat av de små. Erik åkte till skatelokalen på kvällen och jag tog ag i Sunes kalufs, var lite svårt att få honom att sitta still plus att han efter några minuter sa "mamma nu bja" han tyckte vi var klar nästan när jag nyss börjat, men med lite lirkande så gick det.

Bräntis och McDonalds

 

Ansiktsmålning

Igensnöat kök

Busplaneten och nyklippt kille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bästa alla hjärtanspresenten

Fick detta fina kort idag när jag hämtade på dagis

Nytt

Hade tänkt lägga upp tavlan som Sune fick av oss i julklapp tidigare men nu tog jag mig äntligen tid att fota den. Passade också på att fota lite annat nytt här hemma. Sen måste jag skriva ner för vår egen dokumentation att Sune gjorde nummer två på toan för första gången för en vecka sen. Pottan har han inte ro att sitta på så vi testade en mindre ring till toastolen och tidigare har han bara kissat någon gång men nu kom alltså tvåan:) vi kom också på att det bästa är om vi går ut så han får vara ifred en kort stund.

En annan grej Sune blivit duktig på är att räkna, upp till 16 klarar han. Varje gång han lägger sig för natten räknas trappstegen upp och ofta kan vi höra honom ligga och räkna i sängen innan han sommar.

Mobilbloggar nu så jag kan nog inte skriva text till alla bilder men uppifrån och ner så är det:

Tavla beställd på nätet någonstans (zooma in hjärtat =))
Teckningsförvaring från Blå elefant, superfin väska och ett smart sätt att spara teckningar och pyssel.
Små tavlor jag hittade på Boom men vet inte vart dom ska hänga än
Sist en lite snyggare förvaring till toan från Mio, perfekt för handdukar och blöjor:)

 

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0