Första morsdagen

Min första morsdag igår men blev firad i lördags, fick lite goda ostar och kex och gott, så hyrde vi lite filmer. Tack Sune =)

 

Hade jätteskoj i fredags på yran och det hade gått jättebra för Sune att sova borta. Jätteskönt att vara barnledig men kändes lite konstigt. Skulle ju ta sovmorgon också men vaknade kl 8 ändå och kunde inte somna om haha.

Laget. Tror de vann en eller två matcher men de gick inte vidare
  

Avslutning imorgon på babymassagen, lite trist att det är sista gången. Sen ska vi bygga altanen i veckan, spännande!

Brännhearts

Dags för årets brännbollsyra. Ville gärna vara med men är inte helt hundra i form sen graviditet och förlossning så ska nog bara heja på, verkar vara svårt att få tag på tjejer så har sagt att jag kan vara med ifall det krisar så vi får väl se.

Första gången vi ska ha barnvakt, lämna bort för natten. Sune ska vara hos sin mormor och morfar, men det ska nog gå bra, kommer säkert ringa 100 gånger och kolla hur det går bara =)

Nä dags att packa till lilleman. Trevlig helg!

Såååld

Japp nu har vi sålt lägenheten, så 1/7 flyttar vi. Så himla skönt!

Sune har fått en tand i nedre käken, erik upptäckte den häromdagen =)

Ska ner på stan i em till optikern men ska se Lost först... så spännande med finalen har laddat länge för den. Hoppas på ett bra slut nu!

Veckan

Vilket kanonväder det varit i veckan som var, ser ut att fortsätta även om det inte är lika varmt. Men det är rätt skönt ändå med lite svalare, tycker det är svårt att veta hur man ska klä Sune utan att han blir blöt av svett.

Oj vad snabbt de går nu att ladda upp bilder på blogg.se, gick ganska trögt tidigare. Tänkte visa lite från veckan som var.

Babymassage i tisdags, visst ser det mysigt ut? Världens bästa " instruktör" och jättefina mammor och bebisar som är med.


Middag och besök hos Manne o Emma. Bus med Tinas snälla lilla hund Mandy, han tyckte hunden var jätterolig 
  

Sunes första båtfärd och vistelse i stugan ute på farmor och farfars ö
   

Så igår var mormor barnvakt och vi var och jobbade med uteplatsen på nya radhuset.

6 månader

Idag blir Sune 6 månader, oj vad tiden har gått snabbt

Här med sin favvo leksak, barbapappa helt tokig i den =)



Bara några timmar gammal

Tandläkaren

Var ett tag sedan jag uppdaterade nu.

Äntligen känns det som att sommaren är här, haft en jättebra helg. Åkte upp till Lillsele i fredags, grillade och tog ut båten och så premiärfiskade vi. Erik fick en gädda, de är roliga att få men jag är då lite rädd måste jag säga. Gömde mig bakom Kaj när den kom upp i båten haha.

 

Tillbaks i stan i lärdags, Erik ville åka skate i sparken. Sen kom lite folk hit på grillning, härligt, vi satt ute nästan hela dagen och åt middagen ute på vår altan.

 

Så idag var jag hos tandläkarn och Manne var barnvakt, bävade lite för jag skulle laga två hål. Sprutorna ser ju väldigt stora ut, huvva, å typiskt att tandläkarn alltid ska prata när man ligger med massa saker i käften så ska man försäka svara och råkar svälja massa äckel. Jaja gick då bara fint men var bedövad ett bra tag efter.

Sune har börjat kunna sitta lite smått korta stunder, vi försöker träna lite smått. Sen är han jättesnabb att vända sig från rygg till mage, hela tiden och så får man hjälpa till att vända tillbaks när han blir less. Har förresten slutat amma helt nu, välling som gäller nu. Lite sorgligt var det måste jag erkänna men skööönt ändå!

     


Imorgon har vi visning igen och så ska jag på babymssage. Sen har vi fått klartecken att börja utvändigt med uteplater på nya huset, najs najs de.

Vaccination

Idag var det dags för BVC och andra vaccinationen, allt såg bara bra ut på läkarkollen och vaccinet gick bra. Men fasen vad han skrek till men gick över ganska fort. Får väl se om han får feber som sist.

Sen gick vi en liten promenad och handlade till barnmatstillagning. Så har pysslat med detta i eftermiddag, hoppas nu det faller herrn i smaken!
Det blev torskpure, grönsaker, sås och potatis/morotspure. Hade inte några bra burkar att frysa in i så fick bli istärningar men de funkar ju fint de också.

 

Måste ju visa racern som Sune fått av pappa, han gillar att sitta i den men vi lär väl bli tokiga på melodierna som går i ett.



Och sen har han fått en matstol i veckan, mycket lättare att mata nu när man slipper ha honom i knäet

Måndag

Idag är vi bjudna på lunch ute i Linas stuga, så vi skall snart gå förbi sofia och Frode och bege oss dit. Perfekt utflykt i det fina vädret. Sen kommer Ina förbi ikväll så ska vi laga middag och gå en promenad, var så länge sen vi sågs så det ska bli jättekul.

Idag kom lägenheten ut äntligen, även fast hon sa att hon skulle lägga ut den innan helgen. Här är den i alla fall:

http://www.hemnet.se/beskrivning/662087?r=3

1:a maj

Hade en jättetrevlig valborg trotts det trista vädret, Nina och tomas hade fixat massa gott till det grillade. Sune var på bra humör och vi gjorde iordning honom för natten där och la honom i vagnen så lyfte vi bara över honom i sängen när vi kom hem.

Fick med mig Erik och Henke i går på stan, inte så konstigt då det var 1a maj haha.

Först åt vi lunch på Sushibar mums



Tittade i lite affärer och hittade dessa cola byxor och skor på Åhlens



Sen var det klassiska 1a majtåg och tal

 

Köpte årets första klass, kallt vare



Och så åkte vi på madiakarkt innan vi for hem



Sune fick prova sina nya byxor, superfin blev han



Ska ta en promenad idag till barnens hus och köpa en gåstol, lillen är inte lika nöjd på golvet längre utan vill gärna upp mer och vara med på vad som händer så han blir nog glad. Erik åkte till "parken" ska testa skaten där, så jag lägger undan en stol så får han åka och hämta upp den när han åker hem.

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0