1:a advent

Utan snö i år tyvärr, hoppas den kommer snart. Här kommer lite bilder från helgen som för övrigt har innehållit mest julstök, Sune älskar julstjärnorna vi satt upp. Han tänkter på sången "blinka lilla stjärna " och gör rörelser som han förmodligen lärt sig på dagis =)

I lördags fikade vi lussebullar på café, kokade lingonsylt och lekte med modellera


     

Idag har vi varit på stan och tittat på lite evenemang, tomtar, hästar och ballonger var nog det roligaste. Vi gjorde även ett försök att hitta nya byxor till Erik på HM, jag hade fullt sjå att hålla rätt på busfröet. Sune har inget stadsvett, går bara rakt fram och funderar inte en sekund över vart vi är så man får ha koll hela tiden. Efter den turen gick jag med några kollegor på en symfonikonsert som var helt ok, inte ofta man ser på sånt direkt.

     

Afterwork ridning

En perfekt avslutning på veckan, brukar köpa med subwaymackor hem lagom till idol börjar. Bad Erik ta in alla julsaker så kanske hinner upp med något ikväll också

2 år

Lilla hjärtat fyllde två år i fredags, så stor han har blivit och vad tiden gått fort. Tyckte inte alls det var länge sen vi låg på BB och myste med honom.


 

I alla fall så hade vi bjudit in 5 andra barn och deras föräldrar på lite födelsedagsfika i söndags. Det blev lyckat, alla barn verkade glada och lite speedade av allt fika =) Sune fick flera fina paket som de sedan lekte med.

Här laddar han och väntar på att alla ska komma, tänk att anonger (ballonger) är så roliga. Vi var tvungen att gömma dem efter han lagt sig på söndagen annars hade han nog inte velat gå till dagis igår utan att ta med dem.


Paketöppning och fika i flera omgångar =)

   

Sen igår hade de firat honom på dagis, ett inramat foto satt uppe i hallen och så fick han hjälpa till att göra fruktsallad och bjuda sina dagiskompisar till eftermiddags fikat (ja vet att de heter förskola men kommer nog alltid säga dagis).

I dag var det förresten dags för första fotograferingen på dagis. Föräldrarna fick vara med sitt barn när de skulle ta enskilda kort. Jösses säger jag då bara, inte var det lätt att få en tvååring att sitta still och titta in i en kamera när alla andra barn sprang runt och lekte. På alla utom ett kort var han på väg någon annanstans, så vi håller tummarna att det kortet blev bra.

Helg

Oj vad fort tiden går, ännu en vecka som gått och om ytterligare en vecka har vi en tvååring här:) Förra helgen hälsade vi på Sunes kusiner i Skellefteå bl.a. blev det ett besök på eddahallen, badhuset var ganska mycket bättre än Umeås! I helgen blir det nog att titta på lite farsdags och födelsedags presenter, Erik hintade lite om farsdag men jag tänkte bara på min egen pappa, det tog ett tag innan jag kom på att Erik också ska firas:) Sen har vi sån tur att vi får barnvakt imorgon kväll, mormor och morfar kommer så då ska vi passa på att gå ut och äta och kanske gå på bio

Ändrar mig lite

På denna bild ser jag faktiskt Sune i mig själv när jag var liten, hittade ingen bra på Sune att jämföra med men rätt så lika i alla fall =)

Vem är han mest lik?

Tycker det är lite kul att se bilder som man kan jämföra med och nu har jag fått tag på oss när vi var ca 1 år gamla, så bilderna nedan är vi alla runt 1 år. Vem är han mest lik? Många säger att Sune är väldigt lik sin pappa =) Och jag håller nog med speciellt över ögonen och näsan


     
 




Erik



Jag
 

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0