Fredagsmys

Popcorn, filt och fåret shaun. Erik har nåt nytt spel han ska spela ikväll så jag tänkte se Hamilton

Stora killen

Måste bara skriva för mitt eget minnes skull. 
Sune är nu helt blöjfri på dagarna (nattblöjan har vi kvar för säkerhets skull ett tag till men han vaknar även ibland på natten och vill pinka på toan). Vi började egentligen redan i början av semestern men då vi inte var hemma så mycket så gick vi tillbaks till blöja, sista veckan körde vi ett ryck och fösta dagen på dagis efter semesten hade han kalsonger. Sen dess har det i princip inte hänt några olyckor alls. Pottan har han skippat helt, körde direkt på toan men med en mindre ring i, nu vill han dock inte ens ha den. Sen har han velat ha blöja när han skulle göra nr 2 ändra tills för några dagar sen. Nu är det bara toan som gäller och han är så duktig och stolt över sig själv lillgubben som blivit så stor :) 
 
 
Tvättar händerna efter ett toabesök. Vi köpte denna högre pall på Ikea i sommar och den är superbra, nu når han verkligen upp till handfatet och han drar den även till toastolen och kan sätta sig själv.
 
 

Leos lekland och kalas

I lördags provade vi Leos för första gången, det var ju betydligt större än busplaneten och Sune älskade det men samtidigt var det mycket svårare att hålla koll. Fick leta som en tok efter Sune flera gånger så man kunde inte sitta still en sekund själv. Så än så länge känns busplaneten bättre och enklare.

Idag har vi varit på Frodes 3 års kalas i Sörfors, hans föräldrar var med i samma babygrupp när vi väntade Sune, nu bor vi alla lite utspritt i stan men tidigare var vi tre mammor som bodde på Mariestrand och då sågs vi ofta och filade och gick promenader med vagnen tillsammans. Så det var himla kul att ses.

50 år

Nu ska vi se om det funkar bättre, provade att ta bort blogg appen och installera den igen. Har inte gått att blogga från mobilen så därför har det varit tyst här.

I morgon fyller min mamma och sunes mormor 50 år så i helgen har i varit i Storuman och firat henne med en överrasknings fest som blev lyckad.

Tog denna fina bilden under presentöppningen som Sune såklart ville hjälpa till med.

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0