Juletid

Snart är det jul, Sunes tredje jul blir det. Första julen var han bara en månad gammal och förra året drygt ett år och nu är han två. I år vet han vem jultomten är så det ska bli spännande att se reaktionen, tror inte att han kommer att bli rädd men man vet ju aldrig. Vi firar hos Sunes mormor och morfar i år, ska bli kul att åka upp till Storuman då det var ett tag sen sist. Plus att jag tagit lite ledigt så ser verkligen fram emot julen.

Mycket vi gör är för första gången så det är klart man vill fota och spara till framtiden.

Första luciafirandet på dagis, fullt av supersöta tomtenissar och lucior. Första pepparkaksbaket och första dagisfotot (som inte blev helt lyckat även om han är sötast på alla kort) men vi skyller på att lokalen de fotade i var fullt av barn som lekte så inte hade Sune tid att sitta still och ta kort. Tror fotografen lykades knäppa max fem kort varav ett (som vi valde) där hela ansiktet syns, resterande kort var han redan på väg någon annanstans.



       

Granen som vi hämtade hem från Lillsele, ganska tunn men fin ändå. Se så söt liten ängel Sune gjort på dagis som han hängt i granen =) Blev faktiskt inspirerad av Ernst ikväll, fick ett ryck och gjorde chokladkola med citronskal och flingsalt mmm.

   

När jag liks laddade upp lite bilder hittade jag dessa två lite roliga. Gissa vem som rivit ut hela min kvittoburk? Han fick faktiskt hjälpa till och städa upp det sen. Sen världens största lunch på jobbet (inte min), tallriken ser jätte liten ut men allt åts upp kan jag intyga.

 

Sista arbetsdagen imorgon, sen åker vi uppåt.

God jul på er!

Kan själv

Ue tel, ue tel betyder Sune kan själv. Den frasen kommer ganska ofta numera:) och då får man inte hjälpa till alls

Snö

Äntligen lite snö, då blir det bob till dagis

Lördagsgodis

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0