Jobb

I måndags gjorde jag min första arbetsdag på ca 10 månader, kändes lite konstigt men samtidigt jättekul. Har så roligt jobb och bra arbetskompisar och det gick snabbt att komma in i arbetet igen. Så nu är det Erik som är hemma tills september, vi fick förresten besked om att vi fått dagisplats till Ebbe till hösten på samma dagis som Sune och granne med oss så det blir ju toppen. 
 
Idag har dom varit på BVC och nu väger han 9490 g och ca 72 cm lång. Han är ju snart 10 månader och jag som trodde att det var nära att han skulle börja krypa hade fel, fortfarande är det ålande och småhoppande framåt, lite snabbare än sist sist jag skrev så nu borde det väl vara nära. BVC sa i alla fall att det är väldigt individuellt, allt mellan 5-12 månader är normalt. Dagarna här hemma har gått bara fint, Ebbe har varit på strålande humör ända tills jag kommer hem.. han ger väl igen för att jag är borta :) så på kvällarna har han varit lite gnällig och bara velat vara med mig. Imorse kom dom lite sent till dagis, Ebbe hade visst sovit tills 8,30 och Erik hade såklart inte ställt klockan :)
 
 


Lillgodingen
 
 
Sune har byggt kojor här hemma och sovit flera nätter där  
                    


Förra helgen åkte vi till Övik och testade badet där, tror aldrig jag varit där faktiskt. Det var ju riktigt bra, här en trött Ebbis på väg hem igen. 
 
Så här ser det ofta ut när S sitter på toa, han är så rädd att nummer två ska hamna på tröjan av nån anledning :) Även fast vi säger att det är omöjligt 
 


Magsjukan kom i år också, dock bara Sune som drabbades. Tror inte vi lyckats undvika någon vinter utan den sen vi fick Sune.
 
Bröderna, Sune är så himla snäll och duktig med sin lillebror. Leker ofta med honom och förstår att han måste vänta ibland på sin tur, att Ebbe är så liten så han måste kanske få mat först eller få sin blöja bytt.
 


I helgen besökte vi nya konsthögskolan där dom har utställningar, cafe och en bildverkstad för barn, Sune gjorde en mask i bildverkstan. 
 


eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0