V.29 och vår

Äntligen känns det som solen kommit tillbaks, det har varit underbart väder i helgen. I lördags åkte Sune lite skridskor och igår var vi på Bräntberget hela dagen, Erik åkte lite snowboard och Sune bob. Vi hade med oss fika, varm choklad och grillade korv. Härligt! 
 
I fredags hade vi utvecklingssamtal med Sunes ansvariga pedagog och det var så kul att höra hur duktig han är och hur han fungerar där när inte vi ser eller hör. Hon berättade att hon trodde han är vänsterhänt precis som vi misstänkt ända sedan han var liten egentligen men vi får se hur han väljer eller hur det blir. Han har sedan han var lite föredragit att äta med vänster hand och nu när han börjat rita och "skriva" med penna kan han ta pennan i höger, byta till vänter sen höger och till sist känns det bäst med vänster. Självporträttet hade han också målat på sniskan eller liggande, vilket kan va typisk om man är vänterhänt.
 
Skulle ta lite veckobilder på magen och Sune var snabbt där och ville känna på magen, han är väldigt intresserad av magen. Vill pussa och kram och prata med bebisen, så gulligt :) Bebisen ska också få sova i hans säng och få hans snuttekanin när den kommer, vi får väl se hur det blir med det haha. 
 
 
 
 

Sjukdom

Idag hämtade jag hem en cowboy från dagis, cowboys har tydligen sådana halskragar på sig.

Har varit en tuff vecka, natten mot måndag fick jag vinterkräksjukan och va helt utslagen i frossa och ont i hela kroppen plus gravid och så alla kräkningar på det, fy tusan alltså. Sen åkte Erik dit, vi var ju säker på att Sune också skulle få det så han var hemma från dagis, super pigg medan vi låg helt döda i två dygn 😀 så duktig han varit, lekt själv och hämtat småsaker till oss och gett låtsas kramar och pussar för att inte bli smittad. Otrolig nog så klarade han sig, han kanske är immun?

Hopas verkligen vi gjort bort den nu för iår. Så igår sanerade vi hela huset med clorin och tvättade allt😀

Förra helgen provade vi badhuset i Holmsund för första gången, va riktigt fint där och bra för små barn så dit får vi åka fler gånger.

Mello

Kul att det har kommit igång, om två veckor åker vi till Skellefteå och ska se deltävlingen där. Erik skippar dock själva deltävlingen :) men eftersom hans syster och familj bor där så far vi allihop.

 

Har börjat få lite krämpor nu tyvärr, ont i en nerv på magen samma som med Sune. Sjukt irriterande och gör ruskigt ont emellanåt. Sen foglossning som jag inte hade så mycket med Sune, då var de mest ichias som jag också har nu...och halsbränna.
Kan det inte bli maj snart?

 

 
 
 




 
 

 

 



    

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0