Gott Nytt År !!!!

Har inte hunnit skriva nåt om vår jul har haft fullt upp och varit uppe i storuman så det kommer sen. Ville bara önska er ett gott nytt år från oss!

Snart jul

I helgen blev vi bjudna på julmat hos Tomas och Nina, oj vad gott det var sen hade dom ordnat en roligt tävling med jultema. Det var flera rätter på julbordet där bokstäverna var omkastade så skulle man lista ut vilka rätter det var på tid.

Sen har Sunes mormor varit här i helgen så på lördagen gick vi ut och käkade på Olearys med en kompis till Erik och hans nya tjej. Trevligt var det och god mat!

Har nog fixat alla julklappar nu, vilket är skönt och så har vi nästan städat allt vi ska inför julafton. Bara toaletterna och dammtorkning kvar. Och handling av maten förståss.

Har varit fullt upp med julfixande sista tiden och dessutom ska vi flytta med jobbet på onsdag så det är ganska mycket runt det också. Men på torsdag börjar lite ledighet.

Sune har nu fått klart dagisplats från 7e februari och det blir på kompassen som vi bor granne med. Kunde inte bli bättre då det lät väldigt dystert att kunna få en plats när vi pratade med dem sist. Var lite orolig att vi skulle få vänta ända till hösten eller att vi skulle få en plats på ett dagis långt bort.

Sune ville hjälpa till med städningen i söndags, mammas kille =) Så go han är, får en massa pussar av honom nu och idag hade han gått runt och sagt mamma mamma hela dagen

Kallt

Sjukt kallt har det varit länge nu runt -20, hoppas det blir lite mildare snart.
Har suttit och fixat med julkorten i kväll, så snart ska de skickas iväg. Innan 16 dec ska de ligga på lådan. Sune fick även vara med i VKs Luciabilaga som tomte.

Så kallt ute så har köpt en varmare vintermössa



Sune har ju varit lätt att söva och sovit rätt bra på nätterna sedan han var ett par månader bara men så plötsligt för nån vecka sen blev han superledsen så fort vi gick ut ur rummet och var nästan otröstlig, vi fattade inte vad som hänt och blev lite orolig att han skulle vända helt men så kom vi på vad det var. Dörren, vi får inte längre putta igen dörren till rummet =) Den ska vara öppen lite på glänt numer så nu verkar allt som vanligt igen, sötnosen våran.

Han har blivit så duktig nu på att gå, går hela tiden. Lärt sig att klättra ner från grejer med rumpan/fötterna först. Blir glad när han ser overallen och sätter sig gärna så jag kan klä på honom för då vet han att vi ska ut, ibland hämtar han den helt själv som om han vill att vi ska ut =) han vet vad "gå upp" och "bada" betyder, wrrooom så står han vid grinden vid trappen eller vid toadörren när man säger något av dem. Borsta tänderna, pekar han på handfatet.

Testade göra en kola jag inte gjort förut, det var som en knäck som man smälte ner turkisk peppar i, doppade i mörkchoklad och toppade med lite flingsalt. Blev överraskande goda faktiskt. Var lite kletigt så vissa blev finare än andra

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0