Badkar

Nu har vi installerat nya badkaret, wihooo! Blev superfint! Tror dock att det är herrarna i huset som kommer använda det mest. Men såklart är det skönt att ha ett badkar att krypa ner i ibland.

Vår vän Tim har hjälpt oss med rören och det vart kanon bra, att dra dem längre istället för att sätta blandaren på kortändan av karet.

Här håller vi på fixa avloppsröret, Sune fick sitta i stolen med några majskrokar, gick inte att ha honom lös =) 

 Sådan far..sådan..=)                   

Resultatet


Sune fick inviga det ikväll och han älskade det

Mer tänder

Japp hela fyra till är på gång samtidigt, dock verkar han inte ha ont eller så men vi har iofs aldrig märkt särskilt mycket tidigare när han har fått tänder.

Imorgon ska Erik och Sune hälsa på dagiset. Få en liten runtvandring och bara kolla läget, sen skulle han visst få med en lista på vad vi behöver inför riktiga starten. Det börjar att närma sig nu

I helgen var vi och grattade Alva som fyllde 1 år den 18 januari. Stora tjejen, hon är precis två månader yngre än Sune och när de var små kändes som att det var stor skillnad trots att det bara är två månader. Men numer märker man det knappt. De två kommer nog busa mycket tillsammans i framtiden =)

Alva med en av presenterna som hon verkade gilla



Svårt att fota dem tillsammans, de satt aldrig still


Den goda maten som vi blev bjudna på, V-bottenpaj med massa gott till.
                                 Sune chillar lite i Alvas vagn innan vi ska åka hem

Ska försöka ladda hem en app till telefonen så jag kan blogga genom den också, kanske de blir lite bätte uppdatering här.

Måste visa nya hemtelefonen som jag köpt, en cobra. Så fin =)

Helgmornar

Nu när Erik är pappaledig så tar han alla nätter och morgonen på veckorna (såklart) och jag får sova skönt alla nätter men går istället upp med Sune på helgerna. Vilken jag mer än gärna gör, oftast är jag mer trött på kvällen så jag somnar tidigare och är pigg på morgonen. Sen har vi turen att Sune sover bra, vaknar mycket sällan på natten och sover mellan 20.00-8.30-9 tiden. Så det är inte direkt jobbigt att gå upp men jag älskar dessa helgmornar, då jag jobbat hela veckan så vill jag vara med honom så mycket som möjligt när jag är ledig. Ofta kan jag längta på fredagkvällen efter att det ska bli morgon.

Vi brukar äta frukost ihop och se nyhetsmorgon och sen blir det massa bus och kramar tills vi går upp och väcker pappa =)


Frukost, ostmacka och vaniljyoghurt den senare gillade han verkligen


Helgbus

Jul och nyår

Bättre sent än aldrig =) Känns som det var länge sen det var jul och nyår nu men har ju inte hunnit skriva nåt om det och det är jul att ha kvar i framtiden. Så här kommer ett inlägg om vad vi gjorde 2010.
Först lite uppladdning inför jul med massa pussar, sånt här välkomnande när man kommer hem från jobbet är inte helt fel.
Julafton startade vi med en promenad i det fina kalla vädret tillsammans med Sunes kusiner som sovit över. I år firade vi hemma hos oss med Eriks familj och totalt var vi 10 vuxna och 7 barn så det var fullt hus.
Sedan lite julstök innan tomten kom på besök, Sune var inte alls rädd. Stod längst fram och undrade vad det var för konstig människa. Sedan åter till sina leksaker mitt i allt kaos, men sedan blev det lite kul igen när han fick paket. Även om han inte hade så stort intresse av att hjälpa till att öppna, det var nog roligare att leka med kusinerna. Sune fick massor med fina paket!
Efter jul åkte vi upp till Storuman ett par dagar, lekte med apelsiner och busade med mormor, morfar och morbror
Sen åkte vi ner till Umeå igen för att fira nyår med våra vänner som har blivit tradition nästan, i år hade vi en ny liten medlem också och Sune fick en kompis att leka med- Alva.
Vi åt och drack gott, spelade spel, gick tipsrunda och såg lite hockey. Blev dock en ganska tidig kväll för oss då vi antog att barnen inte ville ta sovmorgon.
Det var 2010, nu är det 2011, och ser fram emot ett lika bra år och längtar att få se Sune utvecklas. Önskar dock ibland att han alltid kunde vara i denna ålder, han är ju bara för go just nu!
Vi har kommit iordning i nya lokaler med jobbet och det är såååå fint, kan cykla dit på 20 min så det är perfekt. Ridningen har startat denna vecka och vi har fått Iksu sport och spa kort av jobbet så nu känns det som jag kommit igång ordentligt.

Kort vecka

Åter till vardagen då med jobb, men denna vecka blir inte så mycket jobb halvdag imorgon och ledig torsdag. Så imorrn tänkte vi åka till badhuset när jag slutat och kanske busplaneten på torsdag. Ev att vi åker till storuman på fredag igen.

Laddade in biler från digitalkameran som legat och väntat länge på att bli uppladdade. Inte bästa kvaliten direkt men brukar använda den när jag snabbt vill ta en bild och fånga ögonblick. Den är lite smidigare att bära med sig.

Provsitter nya stolen från IKEA

Kaninen som han alltid sover med, så fort vi är på övervåningen går han till sängen och hämtar den och gosar lite med och sen vill han att vi också ska gosa lite med den.

Brum brum bilen som han älskar
            

Kaninen igen =) Sover sött, en morgon jag fick väcka honom och han vaknade inte ens när jag tog foto sömntutan

Så fort Sune får chansen stoppar han ned saker i toan, här var det torktumlar ludd (som var i papperskorgen) som åkte ner hmmm

Pulka prommis på liden


Ska se lite solsidan nu, vi har börjat se om första säsongen. Det är sååå bra!

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0