Kryper

På sin 8 månadersdag den 18/7 tog plutten sina första stapplande krypsteg. Äntligen kom han på att han måste flytta händerna också för att komma någonstans. För varje dag kryper han nu längre och snabbare!

 

Äntligen

Har hittat kamerasladden nu så nu går det ladda in bilder men har liks varit så mycket på sistone så hade nog inte hunnit uppdatera här nåt ändå.

Var ju i alla fall upp i Storuman för förra helgen, hade det super och såg lite på swampsoccern. Sen när vi körde ner på måndagen så ringer dom och säger att gräset kommer på kvällen. I panik fick vi skotta ut den sista matjorden på framsidan så får väl se hur bra det blir tillslut, än så länge ser det ju bra ut.

Vilket väder det har varit, måste bli en rekordsommar i år. Vi har tagit lite pauser i allt fixande och ibland och gått till kyrkstugan och solat och fikat. Sune har även fått bada ute, gissa om han gillar det... =)



Imorgon åker vi till Lillsele och på söndag är det dop för lillen, äntligen. Hoppas på bra väder då det är tänkt att vi ska vara ute nere vid ån. Sen ska vi till Tärna för lite fjällvandring, ska blir underbart =) Denna gång är ju inte Sune i magen utan nu får pappa bära haha

   

Lite bilder på huset, dock är det lite kvar innan vi är klara

 

Flyttat

Så nu har vi flyttat in men har myyyycket kvar att fixa men det går då bo här i alla fall. Bilder kommer när vi fått lite mer iordning =) Verkar som vi får vänta länge på telefon, internet och TV... men har fått låna brorsans internetbång så vi kan kolla internet i alla fall.

Trivs redan hur bra som helst här, älskar huset och området! Men som sagt mycket kvar att fixa än. I dag ska mamma och pappa hjälpa att städa ur gamla lägenheten, bläää vad tråkigt men det ska ju göras också. Sen på fredag åker vi till Storuman ett par dagar, stannar först i Lycksele på travet och sen åker vi vidare.

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0