Blodomloppet

Första gången någonsin jag är med, och jag tog mig runt så jag är nöjd men blev sjukt irriterad på mjällthuggen som kom typ på en gång plus att Spotify inte funka så fick ingen peppmusik att lyssna på. Men det var kul att vara med, härlig stämning och gott fika efteråt. Blir nog att vara med nästa år igen. Vann dessutom en kartong med färska kryddor från Hällnäs på mitt startnummer =)








Vattkoppehelgen

Trots vattkoppor så är Sune precis som vanligt och eftersom det har varit så fint väder i helgen så har vi varit ute mycket men försökt att undvika folk som inte haft kopporna så klart. Vi har grillat, cyklat efter Erik som sprang runt Nydala, haft städdag i föreningen och fikat bullar vid sjön. Idag är jag hemma men imorgon får Erik ta över vabbandet.

Vattkoppor

Igår kväll upptäckte jag två små prickar på magen och ryggen plus att han hade feber men förstod inte vad det var. Idag är det ingen tvekan det har kommit fler och fler och så blir det som små vätskeblåsor. Rätt skönt ändå att göra bort det speciellt nu innan vi åker till Mallis i mitten av juni. Hoppas bara han inte får så jobbigt av blåsorna.

Busunge

Sune har kommit på fler användningsområden med sitt kök, hunden ska också göra likadant. Så gulligt när han pratar med hunden samtidigt "kom nu lilla vovve, titta här vi ska klättra den vägen"

Valborg och 1:a maj

Härligt med vår! Vi blev bjudna på grillpremiär med några grannar och gick ner en sväng till lekplatsen och tittade på brasan. Idag cyklade vi ner på stan och åt lunch och en mjukglass i solen sen såg vi lite på demonstrationstågen och talen.

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0