Helgen

Helgen spenderades med Eriks familj i Lillsele. Snön hade lagt sig på backen och det var superfint väder så det blev både pulkåkning, gunga och lite skoter. Sune älskade att åka pulka.



Sune fick inviga sin fina pippitröja han fått av sin farmor, den har varit lite stor men nu passar den bra och han kommer nog att kunna ha den hela vintern.



I söndags hände något stort =) Plutten tog sin allra första steg själv. Erik och Sunes mormor satt på golvet mitt emot varandra och så gick han mellan dem. Dock på vingliga ben så han behöver nog ett tag till innan han går stabilare.

Första dagen

Gjorde min första arbetsdag på nya jobbet idag, gick jättebra. Men väldigt mycket att ta in, tror aldrig jag kommer lära mig allt men det är kul att det känns som en riktig utmaning. Väldigt bra arbetskamrater får jag också! Böev som en smygstart då jag ska vara ledig fram till måndag då jag börjar på riktigt.

Igår var vi på simhallen med Sune och kusinerna, erik har ju varit där flera gånger men det var första gången för mig. Oj vad han älskar att bada alltså. Laddade in lite blider från mobilen igår men jäkla skitmobil alltså, är så missnöjd. Har precis köpt en ny men den tar värdelösa kort, jag som sa att det viktigaste förutom att kunna ringa förstår var att det var en bra kamera till försäljare.. grr. Ska nog försäka sälja denna och köpa en annan som är bättre.

Från simhallen



sune fick prova sin nya vinteroverall i söndags när vi höststädade ute



Utsikten från morgonpromenaden




Öppna förskolan

Erik och Matte åkte till lekbiten som hade utförsäljning och köade imorse, de kom i bra tid och behövde inte köa länge. Det blev flera julklappar bortgjorda och så hittade han en rolig ettårs present till Sune från oss. Ska visa sen vad det blev.

Medans de var på lekbiten så åkte jag och Sune till öppna förskolan på Ålidhem tillsammans med Per och alla tre barnen. Var första gången som jag var där, riktigt bra måste jag säga. Speciellt sångstunden på slutet som Sune gillade, han hade ju dock lite svårt att stitta still så han kröp runt bland alla i ringen =) Superbra fröknar var det där, jättegulliga och verkade ha stenkoll på alla barnen som var där.

Sen i blev det en sväng för mig på stan, tog själv en titt på lekbiten kön var inte alls lång. HIttade lite mer leksaker och ett vuxenspel som jag tror är roligt. Letade också stickers till Sunes rum men hittade inga så får leta vidare.

Nä nu ska jag återgå till Idol!

Trevlig Helg

Förändringar och nytt

Ja nu är det klart att jag har fått nytt jobb, jippiii =) Gjorde min sista dag på gamla jobbet idag och börjar mitt nya 25e oktober men kommer jobba en dag på det nya nästa vecka också så får en liten smygstart. Hade lite semester att ta ut så jag kommer vara ledig fram tills dess.

Känns superkul  och spännande med nytt jobb men samtidigt känns det lite vemodigt att lämna det gamla trygga, var nära till tårar idag när jag slutade. Fick två superfina blombuketter, en av norgeteamet och en av umeåteamet och inte att glömma alla fina ord, samtal och mail jag fått snyft. Så fina dom är, kommer helt klart att sakna alla.



Lilleman är då frisk och kry nu, fullt ös hela tiden. Han kan inte sitta still en sekund nästan, han kan komma krypandes och ge en kram och mysa en kort kort stund sen tjoff till nästa grej,´och så nästa osv =) Han har lärt sig att klappa händerna, vinka och så har han stått utan stöd kortare studner.

Ikväll blev det bad som han älskar, numera ser det dock oftast ut såhär. Han vill gärna stå eller titta under kanten på baljan.



Borstar tänderna efter badet innan läggdags



Hjälper mamma med disken hehe hjälper och hjälper..





Snorig

Sune är lite förkyld men verkar vara ganska lindrigt, snorar lite och lite tät i näsan. Men sover hyffsat ändå, annars brukar han vakna några gånger på natten när han är förkyld.

På fredag har jag tagit ledigt halva dagen och så ska jag och Sune åka upp till Storuman. Erik ska på en svensexa där i krokarna på lördag så då passar vi på att åka dit.

Snart börjar ett superbra program jag fastnat för, Elvis i glada Hudik på ettan. Får inte missa det, det är så bra, så hilma söta dom är som är med i programmet.

Hemma igen

Kom hem från Oslo igår just innan lunch och var ganska trött då det blivit tidiga mornar ett par dagar i rad. Åh vad jag saknat lillplutt så har varit med honom hela tiden sen jag kom hem. Hade superkul i Oslo i alla fall, riktigt peppande och skoj att träffa alla igen och denna gången var det många nya ansikten också.

Igår hade vi middag hos oss, Erik och Matte var och handlade och fixade allt medan jag tog en tupplur med Sune sen så lagade vi en supergod trerätters. Sune och lilla Maja var så gulliga när de lekte tillsammans, Sune somnade sen som en stock just efter kl 8 och sov nonstop till 08.50 i morse hehe inte dåligt. Vi skulle spela lite spel igår så kom vi på att vi ju har buzz, har helt glömt bort det spelet så det blev en omgång och så testade vi årets glögg, saffran mm god var den.

Förra veckan var mamma och pappa här och hjälpte till med tapetseringen av vardagsrummet där uppe, tidigare var det en plommonröd inte så vacker fondvägg. Blev supernöjd med den nya, sååå fint vart det.



Tänkte också visa köket nu när gardiner och det mesta är på plats



Från imorse när jag och Sune åt frukost tillsammans i vardagsrummet och tittade på nyhetsmorgon, myys :)



Och sen lite bus efter frukosten



eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0