Påskpyssel och BM besök

Snart påsk alltså och imorgon åker vi upp till storuman. Vi har pysslat lite för att få lite påskkänsla innan.

Idag fick Sune följa med till barnmorskan för första gången, han tyckte det var så spännande när hon mätte magen och lyssnade på hjärtljuden. 'Det låter som bebisen hamrar i magen' haha ja det gör det ju faktiskt. Efter åkte vi och åt lunch tillsammans på NK ock Sune fick köpa en starwars tröja på Lindex som han är så stolt över.

Barnfri helg

Sune har varit i storuman och åkt skoter med mormor och morfar i helgen. Så jag och Erik har städat och fixat lite, vilat och grillat. Gjorde såna klämmackor i lördags när vi var ute vid hamptjärnsstugan mm finns inte nå godare :)

Imorgon kväll har jag anmält mig till en föreläsning som familjepeppen har. Det är en inspirationsföreläsning för föräldrar om trotts, hur man kan bemöta och hantera det. Kan ju inte skada att få lite tips :)

IKEA

Förra helgen åkte jag och Erik ner till Sundsvall, bodde på hotell och gick såklart på IKEA. Längtar verkligen till det kommer till Umeå. Vi köpte bland annat en byrå till bebisen, en ny gungfåtölj, nytt bord och stol till Sune och så fick han denna sänghimmel med en myslampa. Senaste tiden har han somnat i vår säng, sen har vi burit över honom men han har kommit tillbaks under natten så vi tänkte försöka få honom att sova hela natten i egen säng innan bebis kommer. Han säger själv att hans säng är så hård *fniss* så det är därför han vill sova i våran säng. Hur som helst så älskade han denna grej, har sovit i sin säng från första natten i satte upp den och han är så stolt över det. Så vi hoppas det håller i sig. 
 
AW i fredags med jobbet, vi provade Socialize och det var riktigt bra fast de har inte så många platser där
 
I lördags åkte vi upp till Lillsele och stannade till söndagen, var kanon väder så vi gjorde upp eld på älven och grillade korv och pimplade. Vi brukar ju alltid få napp där runt påsk men nu var det stendött. 
 
 

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0