2 år

Lilla hjärtat fyllde två år i fredags, så stor han har blivit och vad tiden gått fort. Tyckte inte alls det var länge sen vi låg på BB och myste med honom.


 

I alla fall så hade vi bjudit in 5 andra barn och deras föräldrar på lite födelsedagsfika i söndags. Det blev lyckat, alla barn verkade glada och lite speedade av allt fika =) Sune fick flera fina paket som de sedan lekte med.

Här laddar han och väntar på att alla ska komma, tänk att anonger (ballonger) är så roliga. Vi var tvungen att gömma dem efter han lagt sig på söndagen annars hade han nog inte velat gå till dagis igår utan att ta med dem.


Paketöppning och fika i flera omgångar =)

   

Sen igår hade de firat honom på dagis, ett inramat foto satt uppe i hallen och så fick han hjälpa till att göra fruktsallad och bjuda sina dagiskompisar till eftermiddags fikat (ja vet att de heter förskola men kommer nog alltid säga dagis).

I dag var det förresten dags för första fotograferingen på dagis. Föräldrarna fick vara med sitt barn när de skulle ta enskilda kort. Jösses säger jag då bara, inte var det lätt att få en tvååring att sitta still och titta in i en kamera när alla andra barn sprang runt och lekte. På alla utom ett kort var han på väg någon annanstans, så vi håller tummarna att det kortet blev bra.


Kommentarer
Erika

Grattis i efterskott sötnosen Sune! Kram Erika!

2011-11-23 @ 22:05:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0