Valborg, veckans kompis och AW

Förra helgen var det valborg och vi hade tänkt åka till berghem och grilla med Tomas och Nina mfl men allt blev så stressigt så vi avbokade i sista stund och grillade hemma istället. Efter maten tog vi en kort promenad runt kvarteret för att se om ryktet om majbrasa stämde och det gjorde de. Massor med folk var där och tittade, vi hade fullt sjå med att följa efter Sune han skulle vara med överallt och förstår ju inte att elden är farlig.

                   

Denna vecka har Sune varit veckans kompis på dagis, då uppmärksammas de lite extra och får hjälpa till med matvagnen och ta med sig sin favoritbok som de sen läser vid samlingarna. Hur sött som helst =) Barnet får också sitt foto på ett hjärta där barnen sedan får skriva snälla saker om den som är veckans kompis.

Sune tog så klart med sig sin favvobok "knacka på" som han fått av sina kusiner på ettårsdagen




I dag efter jobbet hade vi afterwork på kontoret, vi gjorde egen sushi. Oj så gott det blev och inte alls svårt som jag trodde då jag aldrig gjort de tidigare. Måste göra det hemma någon gång också

 



Kommentarer
madde

Hehe ja det är ju det, att det är båda och att ha tätt, nu blir det ju exakt två år mellan dem så det känns skönt ändå att dom kommer ha mycket mera nytta av varandra när dom blir större, eftersom ja och min bror inte hade spec mycket nytta av varandra när det va 4år.. Men som sagt lär det blir jobbigt ett tag man får bita ihop! Sushi det är ju så jäkla gott alltså, brukar göra det hemma också och det blir rätt bra! Men alltid godare att äta ute ;) vart jobbar du?

2011-05-08 @ 07:28:34
URL: http://[email protected]


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0