Tredagarsfeber-check

Sjukdomarna bara avlöser varann, febern han haft sen i lördags (höll i sig fyra dagar) visade sig vara tredagarsfebern. I onsdagskväll när jag klädde av honom för att bada så hade han fullt av utslag på mage och rygg. Ringde 1177 eftersom det ju kunde vara en reaktion på penicillinet, vilket de också var oroliga för så de rådde oss att inte ge mer penicillin och boka tid på VC nästa dag. Sagt och gjort så konstaterade läkaren där att det mest troligt var utslag efter tredagarsfebern, visade bilder och det såg exat ut som Sunes utslag. Som tur var så såg öronen bra ut trots avbruten kur så vi slutade helt med den. Aja nu är då den bortgjord och lillen är bättre och sover kanon, somnar 19.30 och sover hela natten till minst 8.00.

Men även om han är bättre är han inte helt sig själv efter alla sjukdomar (eller så är det någon fas). Hans tålamod är inte långt nu för tiden, blir jättearg för minsta lilla och har börjat lägga sig ner på magen på golvet och tjura om det inte går som han vill eller om han inte får leka med just den grejen han vill ( vilket inte alltid går då vissa faktiskt är farliga eller ömtåliga =)). Världens goaste är han ändå min lilla plutt, kramgo och busar på mesta av tiden. Tror han har hittat en favoritperson också, just nu är det min bror Manne han blir superglad när han kommer och hälsar på, ger världens kramar och vill helst att han ska sköta läggningen också.

Sen vägrar han vällingen på kvällen ända sen magsjukan, så nu får han gröt istället men på morgonen så duger visst vällingen för den slukar han. 

Skönt med helg, tyvärr jobbar Erik kväll ikväll men sen är vi lediga allihopa. Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute.

Toaletten är roligast att vara i nu, finns ju så mycket man kan stoppa i toastolen och sen be mamma att plocka upp

   

Trevlig helg!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0