Erik 30 och semester

Tänk att de redan gått 1 vecka av semestern, tänkte visa lite vad vi hunnit med hittills.


Först kommer några bilder från Eriks 30 års fest, vi hade hyrt en lokal vid nydalasjön med jättefint läge och med lite piff där inne så blev de helt ok. Vi hade så tur med vädret så vi var nästan hela kvällen där ute. Alla som kom blev indelade i lag och sen var det tipsrunda, grillade hamburgare och lekar, mot slutet av kvällen var det tom några som simmade ut till bastuflotten. Det blev en lyckad kväll och superkul att så många kunde komma.


   

Vi har grillat med vänner och denna söta tjej hemma hos oss, klänningen som Alva har på sig här är bara sååå fin, synd att det inte finns lika fina killkläder

   

Testat havsbadet i Täfteå, var sådär men helt ok och det är ju nära oss


Vi har varit i stugan och passade på att ta båten in till Byske, där har de ett jättefint utebad (och även havsbad som vi inte hann testa) De hade barnpooler, rutchkanor och bassänger samt massa hoppborgar. 
   

Vi har cyklat till skatestället på carlshöjd, till Eriks stora glädje så är Sune just nu helt tokig i skateboard. Han älskar att titta när pappa åker och kämpar själv varje dag med sin egen miniskateboard. Han vaktar både Eriks och sin skateboard som om de vore gjorda av guld, nåde den som rör pappas eller miiii miii (min) =) Erik får väl hoppas de håller i sig så att han är intresserad när han blir äldre också.
 

Idag har vi varit på busplaneten där det var väldigt lugnt och skönt, förmodligen pga att det var så fint väder. Sen har Sunes farmor och farfar varit barnvakt en stund ikväll medans vi åt middag på Allstar och gick på bio och såg Hanna



Bra start på semestern, imorgon blir de dock att röja upp här hemma, putsa lite fönster och sånt man inte hinner när man jobbar.



Kommentarer
madde

Mysigt med semester,ja vill också :P

Nästa år då jäklar!!

2011-07-26 @ 21:43:30
URL: http://gravidnummertva.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0