Jul och nyår

Bättre sent än aldrig =) Känns som det var länge sen det var jul och nyår nu men har ju inte hunnit skriva nåt om det och det är jul att ha kvar i framtiden. Så här kommer ett inlägg om vad vi gjorde 2010.
Först lite uppladdning inför jul med massa pussar, sånt här välkomnande när man kommer hem från jobbet är inte helt fel.
Julafton startade vi med en promenad i det fina kalla vädret tillsammans med Sunes kusiner som sovit över. I år firade vi hemma hos oss med Eriks familj och totalt var vi 10 vuxna och 7 barn så det var fullt hus.
Sedan lite julstök innan tomten kom på besök, Sune var inte alls rädd. Stod längst fram och undrade vad det var för konstig människa. Sedan åter till sina leksaker mitt i allt kaos, men sedan blev det lite kul igen när han fick paket. Även om han inte hade så stort intresse av att hjälpa till att öppna, det var nog roligare att leka med kusinerna. Sune fick massor med fina paket!
Efter jul åkte vi upp till Storuman ett par dagar, lekte med apelsiner och busade med mormor, morfar och morbror
Sen åkte vi ner till Umeå igen för att fira nyår med våra vänner som har blivit tradition nästan, i år hade vi en ny liten medlem också och Sune fick en kompis att leka med- Alva.
Vi åt och drack gott, spelade spel, gick tipsrunda och såg lite hockey. Blev dock en ganska tidig kväll för oss då vi antog att barnen inte ville ta sovmorgon.
Det var 2010, nu är det 2011, och ser fram emot ett lika bra år och längtar att få se Sune utvecklas. Önskar dock ibland att han alltid kunde vara i denna ålder, han är ju bara för go just nu!
Vi har kommit iordning i nya lokaler med jobbet och det är såååå fint, kan cykla dit på 20 min så det är perfekt. Ridningen har startat denna vecka och vi har fått Iksu sport och spa kort av jobbet så nu känns det som jag kommit igång ordentligt.


Kommentarer
Elin

tack för rösten elin :) ja busplaneten åker vi gärna till någon dag, vi har varit där två gånger till också sen vi var där tillsammans, perfekt för alva att leka av sig lite och så ville vi passa på medan det var gratis :) kul att se lite bilder från julen också! kram

2011-01-16 @ 10:14:21
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Elin

Hej! Det passar oss jättebra att ni kommer i helgen, vi har inga planer :) Andreas ville att han och erik skulle åka snowskate också samtidigt.. Tack för alla gratulationer också, Alva hälsar tack tack :)

2011-01-19 @ 16:42:59
URL: http://elinochalva.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0