veckan och studenten

Vilken härlig dag, och vilken tur för alla studenter att de fick så fint väder. Vi har varit och firat Emma på sin studentdag, tittade när de sprang ut från skolan och åkte på traktorflak. Så himla härlig stämning, blir så glad, får flashbacks från sin egen student, oj de va tider de =)

Gick en sväng på stan sen men de var knökat med folk så vi tog bussen till ersboda och fick lite studentfika där

   

Altanbygget går framåt, nästan helt klart nu, bara en "ram" som ska sättas runt och sen ett vindskydd men de tar vi sen. ska försöka ta oss dit snart igen och fylla ut med all matjord som ligger i högar.

 

Hade tänkt åka på Ikea en sväng för att köpa lite grejer till huset men så tänkte vi att vi skulle titta på Mio först och se vad vi kan köpa där då det är lite närmare dit. Hittade en fin soffa och massa annat fint också men det är ganska mycket dyrare där.

Matpaus på Mios restaurang



Å lillplutten har blivit så duktig på att sitta nu me måste ha kuddar runt om då han kan tvärkasta sig bakåt

     

Då vi köpte våran barnvagn hade de som erbjudande att man fick en gratishotellnatt på BestWestern på massa orter i Sverige. Så på lördag ska Sune sova hos sin farmor och vi ska bo på Stora Hoteller, guuuu såååå skönt de ska bli. Ska gå på stan, bara ta de lugnt, kanske bada och basta om de har nåt sånt, gå ut och äta och ev gå på bio och soooova =) Längtar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0