Regn regn

Fy vilket trist väder, tog bussen in till stan idag (så smidigt att åka buss faktiskt, får med sig vagnen pch allt) köpte en doppresent till Sunes kusins dop som är imorgon. Reor överallt nu, hittade lite kläder på HM.  Men var inte så kul när det regnade så vi åkte hem ganska snabbt.

Erik har farit i väg på årets första surf, känns ju lagom kul i detta väder men han var råpeppad i alla fall =) Jag och Sune blev bjuden på middag hos hans farmor och farfar så vi var där och åt och kusinerna lekte massa med honom.

Hotellnatten förra helgen var super! Kunde dock inte ta någon sovmorgon, utan vaknade som en klocka =) Men skönt var det att kunna ligga kvar i sängen och sen äta fukost o lugn och ro.

Vi åt middag på allstar som var sådär men trevligt i alla fall, kikade lite på fotbollen också så därför vi åt där. Hotellet var fint, speciellt trappen (svårt att fota så man ser) dock fick vi rum mot Rex, dunk dunk dunk ... Sen hotellfukosten som är det bästa när man bor på hotell mums

   

Lite pics på plutten, försöker få honom att ha solglasögon, går inge bra antingen tar han av dem och ska leka eller så tittar han "ovanför" och får sol i ögonen ändå.

   


Kommentarer
madeleine

Åh lite fusk! Ja vill också ha hotellfrulle ;) Ja fasen det kommer bli skit kul om allt blir som planerat nu på marknaden, Leia ska va hos sin farmor den helgen så ja hoppas hon håller sig frisk! Både Leia och farmor! Det är tredje helgen i juli :D

2010-06-18 @ 23:01:29
URL: http://myddis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0