Snart jul

I helgen blev vi bjudna på julmat hos Tomas och Nina, oj vad gott det var sen hade dom ordnat en roligt tävling med jultema. Det var flera rätter på julbordet där bokstäverna var omkastade så skulle man lista ut vilka rätter det var på tid.

Sen har Sunes mormor varit här i helgen så på lördagen gick vi ut och käkade på Olearys med en kompis till Erik och hans nya tjej. Trevligt var det och god mat!

Har nog fixat alla julklappar nu, vilket är skönt och så har vi nästan städat allt vi ska inför julafton. Bara toaletterna och dammtorkning kvar. Och handling av maten förståss.

Har varit fullt upp med julfixande sista tiden och dessutom ska vi flytta med jobbet på onsdag så det är ganska mycket runt det också. Men på torsdag börjar lite ledighet.

Sune har nu fått klart dagisplats från 7e februari och det blir på kompassen som vi bor granne med. Kunde inte bli bättre då det lät väldigt dystert att kunna få en plats när vi pratade med dem sist. Var lite orolig att vi skulle få vänta ända till hösten eller att vi skulle få en plats på ett dagis långt bort.

Sune ville hjälpa till med städningen i söndags, mammas kille =) Så go han är, får en massa pussar av honom nu och idag hade han gått runt och sagt mamma mamma hela dagen



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0