Söndag

Igår var mina fina vänner Ina och Erika här och hälsade på, Erika bor ju i Borlänge så det är inte allt för ofta vi ses så det var superkul att träffas.

Sen på kvällen var vi bjudna till Eriks bror m familj på middag, fick en jättegod kycklinggryta med pasta. Skönt att komma ut lite, har knappt lämnat lägenheten på en vecka. Lillen var så snäll, sov nästan hela tiden och kusinerna var så söta och ville stryka honom på huvudet och "leka" med bebisen =)

Tänkte försöka hinna ta fram lite julsaker idag men först ska vi iväg till farmor o farfar och sen en sväng på ica maxi.

En sån här skön plats hittade lillen igår



Kommentarer
madeleine

Va härligt det går frammåt för er! Ja alltså det är ju spec att amma, jag har just slutat eftersom hon inte vart tillräckligt mätt och hade tålamod tills det rann till andra gången, så nu kör vi med ersätting! Får ju snart brörja med majsvälling också så det ska bli kul! 4månader räckte för mej med ammning alltså, Hade ju en massa problem med svamp osv från när hon va 1mån så ja har kämpat grymt länge ändå! Hoppas ni får en bra Första Advent kram kram

2009-11-29 @ 12:06:26
URL: http://myddis.blogg.se/
Hanna

Så himla söt liten pojke!! Har ni bestämt namn än?

2009-11-30 @ 14:10:29
URL: http://intemyckettillliv.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0