cykelfest

Igår var det fest här på vädursgatan, alla radhus och även några i villorna var med. Det var som en typ av cykelfest fast vi behövde ju inte cykla då det var så nära. Först samlades alla ute vid vår parkering och sen blir vi indelade i grupper och så fick vi först gå till ett hus och käka och så vidare till nästa osv. Temat var plockmat, först fick vi italenskt, sen svenskt och sen tacoplock haha vilken blandning alltså men gott var det och trevligt att lära känna våra grannar lite bättre. Vi fick även gå en tipsrunda och sen när maten var äten så samlades alla i ett av husen för genemsam fest. Det blev dock tidig kväll för oss då vi inte hade barnvakt till dagen efter. Vi kom fram till att det bor väääääldigt många sjuksköterskor här, ambulansförare mm så det är ju bra om det skulle hända nåt =)

Sune har fått låna lite skor av sin kusin, då han inte kan ha dem nu i vinter. Han är mycket fundersam över vad det är han har på fötterna när vi sätter på dem. Tittar på foten och känner och klämmer, sötisen. Tror att lillen håller på lägga om sina sömnrutiner  eller så är det någon utvecklingsfas. Han är svår att få att somna och har bara sovit en gång på dagen de senaste dagarna och så har han vaknat på natten och varit vaken en stund. Han som varit världens lättaste, men hoppas det är någon fas bara.



Idag har Erik lagt sista stenarna här ute, en liten plats där vi kan ha en kruka med någon fin blomma sedan, Sune ville så klart hjälpa till. Jag hade fullt sjå att se till så han inte åt upp allt grus där ute.



Snart dags för ännu en arbetsvecka, och denna blir lång för mig. Skall till Oslo på fredag och kommer inte hem förrän lördag men det ska bli kul att träffa alla igen på teamträff!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0