Lördag

Ikväll ska jag och Sune ha myskväll själva, Erik är och firar jakob som fyller 30. De är hos grannen nu och ska nog gå ut sen. Killarna var här tidigare och gjorde en tårta till honom, kanske inte så som jag skulle gjort direkt haha men den blev faktisk ganska fin men kanske lite to much, spårade lite där på slutet.

Så här blev den



Ryms ganska mycket däri bland annat lite kakor =)



Nä ska fixa lite middag nu och mysa med världens goaste kille

Rullar runt

I söndags vände sig Sune själv första gången från rygg till magen, och nu gör han så hela tiden men han har inte kommit på hur han ska vända runt igen. Så efter ett tag på magen blir han arg och man får vända honom.



Igår började vi med lite andra smakisar, har flyttat gröten till em/kväll och testar lite smakis till lunch. Provade potatis igår och det gillade han, ville nog ha mer men vågade inte ge så mycket. Ska köra potatis ett par dagar och testa lite andra grejer sen.

Han börjar ha mer och mer rutiner nu, somnar vid 22 för natten och sover till 08 på morgonen utan nattmat. Sen blir det 3-4 sovtillfällen under dagen. Så småningom ska vi försöka lägga honom tidigare men just nu funkar detta jättebra.

Clubkväll ikväll på Vero och Lindex, ska nog förbi och kika lite.

hejsvejs

Ny vecka

Måndag idag, satt ute på altanen i solen en stund när lilleman sov på förmiddagen riktigt skönt var det. Satt och läste lite i bil o bostad, blir grymt sugen på något större. Vi får väl se vad som händer på volvo nu, hoppas det blir positiva besked.

Sune kämpar på med gröten, han har fattat nu hur man sväljer och han verkar gilla det. Jäklarns vad söligt det kan bli av bara ett par skedar haha



Igår tog vi en promenad i det fina vädret till Manne och Emma och fikade där. Sune älskar att "stå" såhär, spänner benen och tittar sort omkring sig och ler.


 

Gröt

Sune blir fyra månader idag så igår var det premiär på gröten, fick väl i honom en tesked och det såg inte ut som han tyckte det var så gott men bara han får träna lite så blir de nog bra. =) Testade idag också och det var äckelgrimarser haha sötnosen.



I tisdags när vi var och träffade sofia och frode fick Sune prova gåstolen, en sådan måste vi skaffa snart. Han satt ett bra tag i den och lekte med leksakerna.



Sen fick Sune bitringar av sin mormor i veckan, vi hade bara haft mjuka saker men dessa var en höjdare. Han håller på med dem i munnen och biter och leker med dem =)



Nä nu blir det gröt igen för lilleman, sen ska vi på ärtsoppe och pannkakemiddag ikväll hos Eriks mormor och så ska jag följa mamma en sväng till Nolia, de är nån slags mässa där.


Söndag

Igår tog vi vagnen i blen och åkte till Eriks bror på Umedalen och var där hela dagen, vi gick en promenad och satt i solen på altanen. Sen på kvällen hade vi lite folk här och såg schlagern, åt massa ost och kex och gotta och tittade på finalen. Anna var bra men tyckte hellre att Ola, Eric eller Salem kunde fått vinna.

En morgon bild på Sune



Imorse gick vi en promenad vid nydala i det fina vädret

Tog lite bilder från utflykten

     

Film

Tänkte prova lägga upp ett filmklipp. Erik gjorde pruttljud som Sune tyckte var superkul =)

Var hos tandläkarn idag, måste tillbaks för lagning av ett hål och bättra på en fyllning. Sunes farmor och farfar och kusin Klara var här och var barnvakt, det gick så bra så.

Fredag i morgon, ska visst bli kanonväder så det blir absolut en långpromenad

Hm, kan visst bara lägga upp länken och inte videon vet inte hur man gör de men klicka på länken så hoppas jag att det funkar.

http://www.youtube.com/watch?v=W9bcdWpg2X8

Choklad

Måste bara tipsa om denna, kanongod mmmm

Måndag

Så härligt det är när solen tittar fram mer och mer och snön börjar smälta lite, vårkänslor.

Sune har kommit på att han har en röst som han kan använda till annat än att skrika =) Hela helgen har han sjungit, han kan ligga i timmar och låta för sig själv, ser jätteroligt ut när han ligger och sjunger för leksakerna i babygymet.

Imorgon blir det promenad och fika med mammorna, ska bli kul då det var ett tag sedan nu.

Babykväll

Hallå

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev.

Önskar att det snart ska bli bra väder så man kan njuta av att vara ute. Längtar tills solen tittar fram och snön börjar smälta. Skulle börjat på babymassage igår men det blev uppskjutet till april istället, det ser vi fram emot.

Ikväll är det babykväll på barnenes hus mellan 19-21, massa erbjudanden, tävlingar osv. Så dit hade jag tänkt åka och lämnar nog killarna hemma, tror inte att de (i alla fall den ena) har något emot att slippa det haha.

Tänkte ladda upp lite bilder från veckan, mest på sune såklart =)



morbror på besök



vi såg melodifestivalen hos Elin och Andreas och då fick Sune testa Alvas skor, de var så snygga =)



gofika hos Manne och Emma



Sune har lärt sig att greppa saker, detta är favvoleksaken



Mamma är rolig =)

eelinws

Denna blogg handlar om mina små pojkar, Sune som är född 20091118 och Ebbe som är född 20130511.

RSS 2.0